Saturday 10 February 2024

Jalan Jalan J๐Ÿ”ดpan


Tak, kitorang bukan pergi Jepun. Pergi M3Mall hari tu je ๐Ÿ˜†

Terjumpa kedai ni...

Kedai jual barang pre loved dari Jepun...

Ada kimono...
Dok terfikir dah, kalau ada event sekolah international cultural themed ke bolehlah datang sini cari kimono untuk anak² hihi ...

Goku? 

Banyak lagi tu dalam rak kaca ni ...

Ni toys section...

Untuk mak-mak, jom kita cuci mata kat sini ...

Dalam banyak² tu, mata Ummi terpandang dekat satu periuk ni ๐Ÿ‘‡

Sebijik macam periuk dekat Warung Sarap Gaya Muo tu :) 

Topi lawa-lawa...

Car seat baby... 

Yang branded depa letak dalam beg kaca. 
Yang sangkut² camni mungkin brand biasa-biasa je. Ummi tak belek sebab tak berhajat nak beli. 

Ramai juga pengunjung hari tu. Mungkin ada collector untuk sebahagian barang² kat sini macam toys semua tu kan... 

Kami tak beli apa² sekadar cuci mata je, walaupun hampir nak beli coffee table sebiji :D 

9 comments:

  1. Menariknya kedai macam ni. Kadang ada barang yang kita tak pernah guna, sebab dari Jepun. Best, dapat cuci mata.

    ReplyDelete
  2. cutenya topi2 tu.. warna pastel pulak, favorite sy. hehe

    ReplyDelete
  3. hah..hah..hah.. I would also be drawn to the periuk-periuk!

    ReplyDelete
  4. Belum pernah masuk lagi JJJ ni, katanya banyak barang menariks ๐Ÿ˜

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menarik jugalah, esp bagi yg minat barang² dari sana SK ...

      Delete
  5. Saya pun selalu lalu, belum masuk lagi. Takut ter shopping. Haha

    ReplyDelete
  6. Kat Seremban pun ada...cumanya x banyak pilihan..ada sesetengah tempat Jalan Jalan Japan dia memang best...

    ReplyDelete