Wednesday 19 June 2024

Abang ~ PPT

Hari ni 19.6 Abang start PPT. Paper BM 1 & BM 2. 

Masa bersalam nak naik asrama semalam dia bisik kat Ummi, "Abang macam tak berapa ready la Ummi " Itulah, balik raya haji kelmarin dok ulangkaji handphone sangat :p Takdelah, Abang belajar tapi itulah banyak sangat distraction. Insha Allah Abang boleh ๐Ÿค—
Sebenarnya masa UA share jadual PPT ni Ummi yamh6 murung haha... Back to back tough subjects. Pengsan ๐Ÿ˜†

Mudah-mudahan diberi ketenangan untuk Abang (dan kawan² semua), diberi kefahaman dan berjaya dengan cemerlang hendaknya aamin ๐Ÿคฒ 






10 comments:

  1. Abang boleh..!! Moga dipermudah kan semua urusan Abang dan kawan2, berjaya dunia akhirat. Aamiin.

    ReplyDelete
  2. anak saya pun yang menengah dua dua tu exam hari. Semoga berjaya ye anak anak

    ReplyDelete
  3. All the best Abang..insyaallah abang boleh tu...yakin ok..

    ReplyDelete
  4. Kyra mula PPT 5/6 kalau tak silap. Tp tak sempat nak completekan semua sebab dah dpt panggilan ke SBP. Rasanya ada 4 paper yg dia tak ambil

    ReplyDelete
  5. Good luck abang.
    Semoga Allah permudahkan urusan sepanjang PPT.

    ReplyDelete
  6. Semoga dilancarkan saat mengerjakan exam untuk Abang yaaa ๐Ÿค—

    ReplyDelete