Tuesday 26 September 2023

Tumbang

Dari Jumaat hingga Ahad Angah ada Perkampungan Ilmu PSRA. Jadinya sepanjang weekend kelmarin ni takde rehatlah dia. Jumaat program sampai malam (solat hajat tu), Sabtu dari pagi hingga petang (itu yang belanja dia di Chan Rak Ter) dan Ahad hingga jam 1.30 ptg. 

Penatlahkan, weekend tak berehat. Semalam dia 'tumbang'! 

Pukul 1.30 dia dah call, pinjam telefon Cg Bazi. Ummi otw tu dia call lagi sebab lambat sangat Ummi sampai ๐Ÿ˜…

Malam tadi, Walid bawa jumpa Doc. Ummi dah boleh agak, bibir kering je tu memang kurang minum air dan tonsil bengkak. Air kurang dalam badan, mulalah badan rasa tak selesa; rasa nak demam dan tak larat. Ditambah pula dengan tekak sakit sebab tonsil bengkak tu kan... 

Dapat MC 2 hari. 

Bolehlah rehat secukupnya Angah ye. 

9 comments:

  1. ala sian.. moga cepat sembuh yer..

    ReplyDelete
  2. kesiannya Angah...cepat sihat ye Nak..PSRA dengan PKSK dekat2 tarikhnya kan PH..Pia 19hb PKSK.acik ni hati tak kuat cepat sebak bila tengok anak2 tak sihat nak pula dekat2 nak exam nampak mereka ni betul berjuang

    ReplyDelete
  3. Semoga cepat sembuh angah..musim ni PH

    ReplyDelete
  4. Moga Allah kurniakan kesembuhan buat Angah.
    Ambik sumber vitamin C ya, moga cepat sihatnya.

    ReplyDelete
  5. smoga cpt sembuh...nk exam tu kan...smoga dipermudahkan segala urusan

    ReplyDelete
  6. Cuaca panas pun ya jugak PH. Moga cepat sihat ya.

    ReplyDelete
  7. Allahuakbar. Semoga cepat sembuh Angah. Kena jaga makan minum dan rehat secukupnya baru otak cerdas dan berfungsi dgn optimum.

    ReplyDelete
  8. Semoga Allah kurniakan kesembuhan๐Ÿคฒ

    ReplyDelete