Monday 27 May 2024

Bekal 20-24 Mei 2024

Isnin cuti KAMIL, Rabu cuti umum hari Wesak. Selasa tu Kakak bawak bekal... 

Lauk dinner ada baki seketul je, bolehlah kan... 

Beli lunch bag baru dekat Mr DIY. Tengok dekat TT ramai pakai beg macam ni sekarang. 

Bergaya hehe...

Untuk Walid. 

Untuk Ummi, buat cekodok je ...

Hari Khamis Kakak tak nak bawa bekal sebab nak celebrate bday Nuha dekat sekolah.

Untuk Nuha, lunch box sebab Nuha pun suka bawa bekal. Satu lagi hadiah utk Aufa, belikan dia earphones

Jumaat memang tak bawa bekal. Ni cuti sekolah, cuti jugalah projek bekal.

11 comments:

  1. Teringat jaman sekolah dulu2,
    bawa bekal nasi bungkus pakai upih pinang.

    ReplyDelete
  2. Sekarang ramai bawa bekal kan, sedap, sihat dan jimat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu...
      Jimat masa juga , x perlu beratur beli food

      Delete
  3. ooo bag tu ada kat DIY ye...nanti nak cari la...

    ReplyDelete
  4. Nak minta sikit cekodok ummi tu....sedapppp....

    ReplyDelete
  5. Happy birthday adik! ๐ŸŽˆ๐ŸŽ‰Semoga jadi anak yg solehah dan kebanggaan ibu & ayah ๐Ÿคฒ๐Ÿป

    ReplyDelete
  6. Dulu saat masih kerja, suka juga pakai lunch bag begitu. Mirip2 lah. Yg penting tempat makannya tak membuat kuah tumpah dan tahan panas ๐Ÿ‘๐Ÿ˜„

    ReplyDelete