Monday, 20 November 2017

Convo Angah 2017



Alhamdulillah majlis convo Pasti daerah gombak telah selamat bersidang pada ahad lepas. Ada dua sesi, pagi dan petang. Pasti Angah belah pagi. 

Tahun ni pakai jubah convo baru. Cantik. Pasti Angah dapat jubah warna hitam merah memang menyerlahlah anak2 ni. Time Abang convo dulu pakai jubah ni. Pun cantik juga. 


Jubah oversized 😁
Pastu Cikgu tukar rasanya sebab masa naik pentas elok je nampaklah tangannya.

Ini masa naik pentas dapat hadiah no 2 di Pastinya. Punyalah lebar senyum sampai kena usik dengan emcee :) 


Inilah hadiah dapat no 2 tu;



Ini pic masa lepas dapat sijil. Takde sijil pun tapi dapat bag sorang satu. Boleh bawak ke sekolah darjah satu nanti. 





Gambar bawah ni Najla, school mate Angah tengah buat persembahan. Najla ni wakil negeri Selangor dalam pertandingan bercerita sempena hari alam ria. Hebat dia. Dapat anugerah pelajar cemerlang 6 tahun. Moga najla terus sukses ye. 



Angah tak ambik gambar pun dekat photo booth ni. Ramai sangat orang que. Ini pun Umi snapped masa awal pagi. Meriah convo anak2 tadika sekarang, dengan photo booth, flower/chocolate bouquets semua ada. 

Terima kasih yang tak terhingga buat cikgu2 Angah atas didikan dan tunjuk ajar. Dari tak kenal huruf, tak pandai tulis nama, tulisan terbalik semuanya cikgu2 tangani dengan sabar. Ingat lagi mssa minggu pertama Angah sekolah, Umi bekalkan pampers hahaha. Standby takut Angah poo dalam seluar 😆  

Untuk cikgu2, jazakallahu khairan kathira.    Alhamdulillah Umi syukur sangat dengan pencapaian Angah sepanjang 2 tahun di Pasti. Moga kejayaan sentiasa mengiringi Angah dan anak2 semua. Jadilah anak yang mengenang jasa dan sentiasa berkhidmat untuk ibu ayah di samping berjaya mencapai cita-cita masing2. 

10 comments:

  1. Congrats to Angah. He is such a joyful boy with the sweetest smile!

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah tahniah Angah.. semoga terus maju jaya di masa hadapan.. :)

    Ketahui apa kelebihan vitamin kanak-kanak Shaklee berbanding vitamin kanak-kanak lain di pasaran.

    ReplyDelete
  3. Salam singgah dan follow sini :)

    Jom join GA saya,

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/11/give-away-hadiah-misteri-dari-astraveler.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks singgah sis. Insha Allah Nanti kita buat kunjungan balas :)

      Delete
  4. Tahniah dah grade, dah bergelar sarjana muda lah ni yea, hihi.

    Tadika akk konvo 3/12 ahad, Tak lama lagi dah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks ticer :)

      Lambat ye tadika akak konvo...kena keja lagilah ticer sampai depa convo kan

      Delete