Monday, 12 March 2018

Selamat Pengantin Baru Ah 💝



Alhamdulillah selamat sudah anak buah Umi, Ah bergelar isteri orang sabtu lepas. Nikah pagi kira-kira jam 9 disusuli majlis kenduri di sebelah tengaharinya. 

Persiapan kenduri sehari sebelumnya... 



Bunga telur warna krim tu Umi sponsor, buat hiasan pelamin. Gamble je pilih warna tu sebab dia kata pelamin warna krim. SA kedai bunga telur tu suruh ambik warna biru sebab Umi cakap pengantin pakai baju warna baby blue tapi Umi lebih suka yang ni. So ikut je kata hati, alhamdulillah cantik dan serasi je bila digandingkan di pelamin. 

Yang pink tu menaikkan seri pelamin kan? 

Pesan maksu untuk Ah & Jai, bila dah kahwin ni kena banyak bertolak ansur, banyak sabar, kena ada give & take, kena selalu berbincang perkara kecik/besaq... Pesanan untuk diri sendiri jugak ni :) 

All the best for your new life chapter my dear! 
Marriage is a journey, not a destination. 
 ðŸ’ðŸ’ðŸ’

Ingat tu 😘


4 comments:

  1. selamat pengantin baru
    semoga bahagia selama2nya

    ReplyDelete
  2. Cantiknya pelamin tu. Betullah bunga telur pink tu cukup menyerlahkan seri pelamin.

    ReplyDelete