Thursday, 17 August 2017

Quest West End Apartment, Perth




Jomlah kita jenguk tengok apartment yang Walid stay masa pi Australia bulan puasa hari tu. Kot ada yang plan nak ke Perth bolehlah consider stay kat sini.

Walid ambil apartment 2 bilik, shared with his colleague, F. Harga semalam rm850. Kalau 1-room apartment macam the boss & female colleague ambik tu rm650/night. Nampak luas, selesa dan bersih apartment ni. Everyday ada cleaner datang buat housekeeping, macam hotel. Facilities semua tiptop. Lokasi memang strategic, dekat town. Dengan ofis Walid kena visit tu pun dekat sangat, 5 minutes walking distance. Dengan Malaysian hall and grand mosque di Perth ni pun around 15-20 minutes je.






Washing machine, complete with dryer. Lega depa boleh basuh baju hari2. 


Kalau Walid bawa Umi hari tu confirm hari2 Umi masak untuk iftar dan sahur 😀
Tu je nak share hehe...
Ada rezeki sampai lah kita insha Allah.

3 comments:

  1. Bini dah request tu....nampaknya hujung tahun ni walid buat surpriselah hihi...

    Kusss semangat ngeri tengok harganya PH.....tp mmg nampak sangat selesa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak mampu la Kak... Kalau berdua gagah lagi, Ini nak angkut dgn askar2 tu kita mimpi je la :D

      Sponsored bole la kak stay kat sini, duit sendiri idaklah mampu huhu :(

      Delete
  2. akk tak ikut sekali ke..tiba2 rajin masak nanti hehee

    ReplyDelete