Sunday, 27 August 2017

Merajuk la konon...πŸ˜‰


Credit.
Salam isnin...

Dah lama tak bersiaran hikhik... Sebenarnya Umi merajuk la konon sebab tiba-tiba je dapat notis dari telco cakap Umi dah fully used up quota broadband umi. To continue surfing please top up bla...bla... Malaslah Umi nak layan sebab belum sampai due date utk buat payment lagi. Sudahnya jadi 'siput' la line internet Umi. Since Umi ni loyal customer telco ni, Umi dapat complimentary 4G speed so hari2 biasa tu memang laju sungguh speed dia. Tak sempat kelih kata orang Kedah πŸ˜€ 

Bila jadi gini, it took about 2-3 minutes utk loading satu2 page/website tu. 2-3 minit je but it seems like ages sebab Umi dah terbiasa sekelip mata je dah dapat loading. Tambah2 kalau yang .com tu memang lambat. Blogspot OK lagi cuma gambar lambatlah loading. Umi baca cerita je, gambar tak penting hikhik...

Hari2 Umi blog walking tapi tak tinggalkan jejak sebab nak sign in dekat account sangat slow. Buang masa Umi, baik Umi layan Dendam Aurora lagi best πŸ˜‰ 

Malas nak kusutkan fikiran Umi biar je sampai deadline baru bayar. Ni dah setel la kesnya itu yang kembali bersiaran :) banyak nak share ni. 

Till then. 

2 comments:

  1. oh gitu ceritanya patutlah tengok lama tak bersiaran...haa mesti banyak cerita nak dikongsikan tu

    ReplyDelete
  2. Hehe... Nanti kita update banyak2 :)

    ReplyDelete