Saturday, 28 October 2017

Kakak turns 4!



Rasa dah lama kakak ni 4 tahun. Tapi semalam baru genap 4 tahun sebenarnya. Baby hujung tahun lah katakan.  Bila ditanya cita-cita dia sekarang, dia nak jadi princess ๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘. Good luck ye kakak hehe... 

Semalam Walid belanja makan di Pizza Hut. The kids were expecting a treat at the regular KFC but this time we opted for pizza. Asyik KFC je sekali sekala kita tukaq selera. 



Boleh tahan mahal juga pizza ni ye. Dah lama tak makan, sekali terkejut jugak tengok bil order air Pepsi extra segelas rm6.30 ๐Ÿ˜•. Apapun thanks ye Walid. Next time kita makan lagi ye ๐Ÿ˜‰

Wajah-wajah kesayangan hamba 


Bila tanya cita-cita dia sekarang, dia nak jadi princess ๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘ 

Happy birthday my sweet little princes!
Be a good daughter ye sayang. 

7 comments:

  1. Selamat Hari lahir kakak comel, semoga jadi princess ummi yg solehah yea.

    ReplyDelete
  2. Happy Bezday kakak....moga tercapai hajat kakak nak jadi princess.
    Sedapnya Pizza...banyak cheese tu.
    Ni mesti umi yg pilih order kan hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tqvm auntie :)

      Mestilah kita tukang pilih, cik Abang tukang bayaq hehe..

      Delete
  3. selamat hari lahir kakak princess yang comel.

    itulah piza memang mahal jugakkan tapi sekali sakala bawa anak2 ok juga

    ReplyDelete
  4. Happy belated birthday lil' princess. Manalah tahu betul-betul jadi princess nanti dapat kawin ngan anak raja. Hahaha!

    My boys pun kalau tanya nak makan apa asyiklah KFC, McD. Bosan, bosan!

    ReplyDelete