Restoran Sri Ayu ni tak perlu diperkenalkan lagi, memang terkenal dah kan... Sentiasa penuh dengan pelanggan dari dalam dan luar Sri Gombak ni. Ummi pun kalau nak datang sini, tunggu weekdays dan bukan waktu puncak.
Selasa tu lepas selesai IV MITS, Walid balik rumah dulu. Lepas Zohor dalam pukul 2.30 baru kami keluar lunch. Ingatkan dah tak ramai orang, tapi masih ramai rupanya, cuma tidaklah sesesak waktu puncak.
Jumaat kelmarin singgah lagi sini, bawa anak³ pula. Depa balik awal sebab Hari Anugerah.
Kali ni Ummi ambil kerabu perut. Ulaman tak tinggal la kan... Adik ambil telur itik masak lemak, Angah sambal bilis + terung pipit dan Kakak kuah tomyam. Ayam 2 ketul, Milo tabur 2, Milo Ais 1 dan air kosong semuanya RM30.
pas makan suka hati., hehe
ReplyDeletebest tgk anak2 pandai mkn camni, anak saya takda nya nak mkn
ReplyDeletedalam banyak-banyak gambar tu kan, ldy terpandang pisang.. ya Allah, nikmat makan pisang..
ReplyDeleteSedapnya kerabu perut ;)
ReplyDeletetak la mahal sangat harga makanannya...ikan talapia tu sedapnya
ReplyDeleteSedap lauk mcm ni... sy pun suka ni PH... harga pun not bad x kayangan
ReplyDeletePandai Angah makan terung pipit.
ReplyDeleteMurah betul makan kat situ ye...
ReplyDeleteHarganya kira berbaloi dengan pilihan tu
ReplyDeleteHarga kat situ berbaloi la PH. Ulam-ulam tu sedapnya.
ReplyDeletesuka mkn ikan bakar & kerabu mangga...lauk byk sgt ...rambang nk pilih
ReplyDeleteLauk simple tapi sedap tu makan dgn nasi panas2..
ReplyDelete