Wednesday, 13 March 2019

Just for You!


Dah lebih dua minggu Ummi nampak beg kerja Walid yang lama tu dok tersadai je kat bilik Kakak tu. Tengok gaya macam Walid dah tak peduli, ada beg baru untuk ke tempat kerja baru. Dah gitu gayanya, confirmlah Ummi yang nak kena simpan beg tu :(

Tapi, sebelum tu kita check dulu apa ada dalam beg tu. Ada name cards, lanyard dan staff card... Pastu ada lagi ni hah;

Panadol
Nampak nau stress kerja sampai kena simpan Panadol dalam beg haha... 


Power Bank... 

Souvenir from Oz... 

Everything looks normal until I found this... 

An Eiffel Tower miniature. Ish, romantic bebeno hadiah ni. Takde pula Walid inform Ummi ada orang bagi dia miniature ET ni. Selalu kalau ada office mates dia travel, biasanya dapat key chain, fridge magnet etc. Small and simple stuff je. Ini from Paris with love nampaknya ni kihkih... 

Look at the card!
Bertambah suspicious Ummi πŸ˜…
Kalut buka kad tu... 


Phew! 
It was from Frankie.
πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†


9 comments:

  1. hahahah eeee ummi niiii...nasib baik tak sempat jadi cemburu buta..ahahahaha

    ReplyDelete
  2. Hehehe senyap senyap buat kerja yeh....Nasib dari Frenkie kalau dari Finnie hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha...
      Pekabo kak? Lama bertapa hihi

      Delete
    2. Baik adanya PH.... Hahhaaa, best tau betapa, semakin mengembang ni ha hahaha

      Delete
  3. tanda penghargaan Frankie rupanya hehehe

    ReplyDelete
  4. ehehhe adoiyai akak ni comel la..
    siap Just For You kan hehe.. Frankie pun saja buat saspen lebih..

    ReplyDelete
  5. Haha nasib baik Dari Frankie selamat

    ReplyDelete