Tuesday, 21 March 2017

Wedding #01/17 ~ Resepsi Anak Makcik Abang



Wedding pertama yang kita attend tahun ni. Tuan rumahnya nama k.zana, suaminya abg man. Tapi kami suami isteri refer k.zana ni sbg "Makcik Abang" sebab masa sekolah Pasti dulu hari2 Abang singgah di gerai k.zana utk beli breakfast. 

Meriah kendurinya; ramai tetamu, makanan sedap dan pelbagai. Yang paling best door gift dapat bunga telor. Kita suka betoi kalau pergi wedding dapat bunga telor. Nak nak bunga pahar yg selalunya cantik2 tu... Tapi orang sekarang suka bagi door gift macam2 kan. Yelah zaman dah berubah kan...


Selamat pengantin baru utk mempelai. Moga kekal hingga ke syurga.



2 comments:

  1. Bantal biru tu doorgift dia ke PH? Ok jugaklah bokeh peluk peluk hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bantal tu background je Kak... Hahaha

      Delete