Tuesday, 6 March 2018

Shallot vs shell out πŸ˜‚


One thing yang best bila Walid ke pasar is dia akan beli barang ikut list yang Umi bagi. Sebijik sebijik...tak lebih tak kurang. Kalau Umi yang beli, barang yang tak masuk list tu yang lebih banyak dari yang dalam listing πŸ˜†

Dipendekkan cerita, ada few items yang Umi letak note *TMG/later. Yang ni Umi nak beli kendian. On the way ke Setapak Mall petang tu, Walid pun tanyalah Umi "bila nak pi beli barang shell out tu?" Umi terus jawab... Mana ada nak buat shell out... Dalam kepala ligat berpusing, ingat balik ada ke Umi tulis shell out dalam grocery list tu. Seingat umi memang takde sebab umi tak plan pun nak buat shell out. Walid dengan confidentnya cakap ada. Balik rumah Umi cek balik rupanya....

"shallot la B, bukan shell out πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚"

Taulah tulisan Umi macam doctor pun hahaha... 

Kalau dapat udang gumuk macam ni baru puas hati nak bershell out kan πŸ˜‰

6 comments: