Saturday, 28 October 2017

'Jahatkan' depa ni... πŸ˜‰


Inilah yang Umi kata 'jahat'; 



Actually ada lagi sale sana sini tapi dua ni memang kami pergi πŸ˜†

Yang sale Anakku tu Umi dah pi usha tapi tak beli apa2 lagi. Macam tak percaya dgn diri sendiri, boleh keluar dewan tu tanpa beli apa2 hehe... Ada few things Umi dah aim tapi later on la Umi beli. Umi pi first day hari tu memang ramai sangat orang. Hari gaji kot. Nak memilih pun kurang selesa. Weekdays nanti Umi boleh pegi. 


Berkenan dengan kasut2 ni. Tengok lah kalau ada rezeki anak2.




Yang sale Clark's tu Walid la yang excited lebih. Memang tengah cari kasut pun. Walid pi dengan anak2 je. Umi tunggu Abg Aqim datang hantaq Tok. 





Hall belum buka tapi punyalah ramai orang dah que. Once dah buka depa release batch by batch to manage the crowd. Luckily Walid managed to squeeze in. Itu pun tak berapa selesa nak memilih. Since today dah masuk 2nd day stock tak banyak yang tinggal. Yang less than rm100 mostly sold out earlier. Berbaloi juga bila pegi sale macam ni sebab harga memang murah banyak. Ikut kata Walid item paling mahal pun rm250. Kira murahlah kot untuk kasut Clark's.




That's why I said depa ni jahat. They made us poorer by few hundred ringgit πŸ˜‰


Kalau ada yang berminat, moh kita. Sempat lagi ni.

4 comments:

  1. Bila ada sale besar besaran mcm ni mmg rambang mata kan PH. Lagilah bila ada barang yg nak kita cari. Tapi tak best jugak kalau semua barang barang depa.
    Barang kita tak de ke?

    ReplyDelete
  2. Barang kita, kita belum beli. Tunggu mood shopping mai dulu :D

    ReplyDelete
  3. alahai kak.. dekat sgt gan rumah mak.. bawah tu je dewan beringin ni.. ari tu ada perasan tapi tak singgah pun.. hahaa

    ReplyDelete
  4. Kalau pergi sale macam ni kena 'kuat iman'. Kalau tidak, main rembat aje sebab rambang mata dibuatnya. Takda sale yang tak jahat tau. Hahaha!

    ReplyDelete