Friday, 9 June 2017

Kedai Tudung Nur



By now, rasanya ramai yang dah mula buat persiapan raya kan. Kalau ada yang nak cari tudung labuh atau tudung bidang 60' di kedai tudung Nur ni la tempatnya. Macam2 jenis ada; bulat, square, curve, pucci dll. Material pun macam2. Umi suka sebab banyak pilihan. Selalu kalau bazar tu susah nak jumpa booth yang jual tudung besar2 kan. Sales assistants kat sini pun very helpful. In term of harga, standardlah. Mampu milik insha Allah. 




Selain tudung, ada juga jubah/dress, shirt, stokin dll kelengkapan muslimah. Baju @ jubah tu termasuk untuk lelaki dan kanak-kanak. 



Geram je tengok dress kanak-kanak ni. 

Ini Umi pergi before puasa hari tu, ada sale. Nak raya ni pun ada sale jugak agaknya. Boleh call depa dulu untuk kepastian.

Kalau suka pakai tudung berjahit, tak pakai brooch/pin jadi boleh juga minta depa tolong jahitkan bahagian tengah tu. Free je. 


Sebelum ni boleh beli online but at the moment website depa tengah upgrade kot, asyik tak boleh access je. Setiap kali Umi buka website nya, asyik keluar notis ni je.


Itu je nak share. Ini bukan iklan berbayar ye, sekadar nak berkongsi info. Sharing is caring kan :) 

4 comments:

  1. dekat juga dengan rumah saya ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh lah terjah sis :)

      Tq singgah ye.

      Delete
  2. Jauhlah PH dgn rumah. Mmg tak pergilah jawabnya. Tp tudung dah banyak, pakai tudung lama jerlah hihi...

    ReplyDelete
  3. Hehe...
    Apa yang ada je Kak. Tak elok membazirkan. Kita pun sebab takde yang match dgn baju itu yg beli juga selai hehe

    ReplyDelete