Thursday, 12 January 2012

Dangau Anis Putri Corner

Salam all.. biasalah kalau ai buat entry lepas lunch cenggini mesti pasal makan la ye. But jangan ingat my life revolve around makan je.. bukan apa entry pasal makan nie ringan, so senang skit nak tulis.. lagipun sapa x suka makan dak?

Ok, straight to the point, aritu lepas antar MIL & FIL naik ETS kat KL Sentral kitorg gi bekpes kat 1 kedai fofular nie.. sebab apa ai kata fofular? Sebab ada plag JJCM kat situ...:) Direction, lepas Maybank Bangsar tu ada traffik light kan? kalau kanan kita nk gi matrik UIA (sekarang IB) / menara pucuk rebung etc tp uols amik terus nanti lalu Angksapuri belah kanan. Pastu, nampak signage Kg Pantai Dalam (kalau x silap la) tapi petuanya 1st exit tu korang keluar la dr jalan tu. Then nampak warung kiri kanan. Terus ke depan lagi sampai nampak kedai ni  sebelah kanan.

Compared to other kedai makan kat sini, Anis Putri nie nampak outstanding. Yang lain mostly warung biasa je




Ha tu! Plag JJCM dia
Kuih tradisional Kelate yang dijual di sini. Ai kenal akok je, len2 x tau. Tapi lompat tikam ada, cuma lupa nak snap sebab Awash asyik suh amik gambar dia je...P
Comfortable place. Area yang air conditioned pun ada ye
Kami datang utk bekpes tapi lepas makan tu tengok lauk t/hari dia dah siap dah!
Kalau mai sini jangan lupa try ayam goreng berempah nie, memang terangkat

Observation:-
Harga sangat berpatutan, tempat very convenient & bersih, masakan sedap (selera Kelate k), servis pun ok.  Esok cuti hujung minggu, apalagi jom kita!

No comments:

Post a comment