Saturday, 9 November 2019

Happy birthday Kakak, Happy Birthday Abang ❤️



Hari ni bawa anak-anak makan KFC sempena birthday Abang semalam dan juga birthday Kakak minggu lepas. Birthday Kakak dah bawa dia tidur hotel (Casa Bonita) tapi belum potong kek. Alang-alang selang seminggu je birthday depa Ummi beli satu kek je. Jimat duit πŸ˜…



Ikutkan dua-dua taknak kek pun. Si Abang dah besar, nak hadiah je. Kakak pun sama, dia tak expect pun Ummi nak beli kek sebab dia dah happy dengan birthday trip ke Melaka  tempohari. Tapi untuk kenangan, masuk dalam blog kita beli juga kek hihi... Nampak sangat Ummi yang over excited :D 



Abang nak wallet, Walid belikan. Harapnya dia jaga elok-elok pemberian Walid tu.
Ini pula dari Ummi. Dia nak juga Ferrero Roche yang Ummi gubah untuk hadiah konvo Kakak. Ambillah sebiji Abang ooi...



Ini untuk Kakak. Dia suka buat birthday card untuk kami semua. Jadi for her birthday we gave her a musical birthday card. Suka dia :)

Doa Ummi agar Abang Kakak dan semua anak-anak Ummi menjadi insan berguna untuk agama, bangsa dan negara. Jadi penyejuk mata Ummi Walid sentiasa aamiin ❤️❤️❤️

5 comments:

  1. Happy birthday Abang n kakak..πŸŽ‚πŸ­πŸ°

    Semoga menjadi anak yg soleh n solehah..πŸ’–

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin aamiin aamiin
      Terima kasih acik ❤️

      Delete
  2. Happy birthday abang n kakak ..
    Semoga jadi anak yang soleh solehah ya.
    Happy anak anak dpt hadiah kesukaan mereka.

    ReplyDelete
  3. Thanks for the blog article.Much thanks again. Search your twitter DMs, mentions, likes and favorites, and timelines Twitter search.

    ReplyDelete