Tuesday, 24 June 2014

Everly Hotel Putrajaya


Sejak berlakunya tragedi MH370 nama hotel ni mula menjadi sebutan. Manakan tidak, disinilah keluarga para penumpang warga Malaysia ditempatkan. 

Kami hampir membatalkan hasrat utk menginap disini memandangkan room ratenya over budget, rm270. But then we tried to ask for government rate, rm200 je. Minta jugak pihak hotel check kan ofis hubby masih dlm gomen list ke tidak. Alhamdulillah termasuk. Teruslah kami booking.

Hotel ni memang cantik. Maklumlah hotel baru. Feel good factor is there. Selain bilik, food memang excellent :) the buffet spread tu mmg banyak choice and sedap. Room rate tu include breakfast for 2 adults. Abang (kids 4y/o and above) kena bayar rm16.30 nett. Angah  and Balqis free ler.

Here are the pics... let them do the talking :)

 Our room... very nice
Sila abaikan model yg nangis tu:)


 Fuzz CafΓ©... ambient mmg sgt cozy...
Kalau x kerana Abang & Angah  merengek nak ke pool lagi lama lepak sini rasanya

 View from our room.. mmg kelabu sbb Putrajaya berjerebu je

Kecik je poolnya tapi oklah utk kids berendam.. nampak few families jugak yg lepak sini bwk their kids.


Yummy yummy :)

Sekian cerita cuti2 Putrajaya kami. Kalau berkesempatan singgahlah ke hotel ni. Best!


No comments:

Post a Comment